Macchiato

Baseret på vores Merrild Mørk, får du en mere intens kaffe oplevelse. En fyldig kop kaffe med et strejf af bitterhed og med intens smag, som nærmer sig karakter som en espresso.
Ved at tilføje en smule mælk til kaffen, åbner man for flere karakterer og smagsnuancer.
Uden at kaffen bliver overtaget af mælk er macchiato varianten altid en vinder.

Ingredienser (1 pers):
1 pose Merrild Mørk à  2,2 dl kaffe pr. glas
1 deciliter sødmælk (kan laves på lettere mælk)

Server din macchiato i et kaffeglas:
Skum mælken på en espressomaskine eller med en mælkeskummer, til mælken er helt blød og cremet. Jo mere ilt mælken har fået, desto bedre skum får du.
Kom som udgangspunkt 4-5 spsk. mælkeskum på toppen af din kaffe.
Nyd kombinationen af mælk og kaffe der blandes i hver tår.