Krydret islatte med kokosmælk

Varme krydderier i et iskoldt glas kaffe smager skønt og sender drømmene til en anden verden. Denne is-chai-latte er let at brygge og baseret på en lækker cold brew. Den toppes med en lækker kokosmælk, men du kan også bruge havremælk eller soyamælk. Smag dig frem, og find din favoritsmag. 

Det skal du bruge
1 glas cold brew. Du finder opskriften på cold brew her.
En knivspids muskat
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. brun farin
¼ tsk nelliker
½ tsk. vaniljesukker
¼ dl ahornsirup
Isterninger
Kokosmælk, soyamælk eller havremælk
Evt. knuste kaffebønner til pynt

Sådan gør du
Bland muskat, kanel, farin, nelliker og vaniljesukker sammen.
Tilsæt siruppen og rør rundt, indtil det er blandet godt sammen.
Hæld sirupblandingen i et højt glas og tilsæt den iskolde cold brew – rør forsigtigt rundt.
Fyldt glasset op med isterninger og slut af med kokosmælk.
Pynt med knuste kaffebønner og et lille drys kanel.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64