Kernebrød med kaffe

Findes der noget bedre end duften af nybagt brød i hjemmet? Det tror vi ikke. Her får du endda et proteinfyldt et af slagsen. Brødet er uden mel og i bedste kernesunde stil.

Det skal du bruge:
75 g græskarkerner
125 g mandler
150 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
100 g hasselnøddekerner
75 g hørfrø
5 æg
2-3 spsk. kaffe (Vi anbefaler Merrilds Signature Blend No. 64, som er en stærk og intens espresso med fuld krop, der giver dit kernebrød det helt rigtige spark.)
1 dl olivenolie

Sådan gør du:
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Smør en rugbrødsbageform med lidt olie og hæld dejen heri.
Bag brødet i varmluftovn ved 160 grader i 50-60 minutter
Når brødet har afkølet lidt, tages det ud af formen og stilles på en rist.
Voila! Nybagt kernebrød, som kan holde sig i flere dage.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64