Kaffelegat

En god kop kaffe danner rammen om den hyggelige snak, mellem to veninder der kværnerløs om alt mellem himmel og jord. En god kop kaffes aroma vækker barndomsminder og giver en trip to memory lane til hyggelige stunder hjemme hos forældre eller bedsteforældre, hvor duften af kaffe spreder en varm og tryg følelse i kroppen. En god kop kaffe skaber grobund for et godt og solidt netværk i livet.

En god kop kaffe går aldrig af mode.

Nu sætter vi kaffe og fællesskab på dagsordenen. Efter en tid med begrænset samvær med venner og familie er behovet for fællesskab større end nogensinde. Vi har brug for at mødes, brug for at vise omsorg for hinanden og for igen at opleve små og store stunder sammen. 

Kaffelegat skal sætte gang i de hyggelige sociale stunder i samfundet igen. Og du kan være med til at skabe fællesskab og nærvær.

Udforsk Kaffeklubben – et helt nyt kaffeunivers med inspiration, konkurrencer med fede præmier og udfordringer, der kan aktivere alle og enhver. 

Klik her og udforsk Kaffeklubben
– og få muligheden for at vinde et helt års forbrug af Merrild kaffe!

 

Coffee Champ Challenge

Bryg fællesskaber med kaffe og gør jer klar til kampen om at vinde titlen som Coffee Champ. Her finder du en masse friskristede ideer, som kan skabe fællesskab og nærvær.

Sådan gør du:
Saml alle vennerne til sjov og ballade, og en nervepirrende dyst om titlen som The Coffee Champ. Vi har samlet inspiration til aktiviteterne.

Hvem klarer udfordringerne og hvem flopper fælt?

Når I har været igennem udfordringerne, laver I en afstemning om hvem der får lov til at løbe med titlen.

Giv den gas!