Kaffeglaserede koteletter

Prøv at glasere dine koteletter på en anderledes måde. Kaffen i denne glace giver et ristet twist og passer godt til den stærke chili og det karamelliserede sukker.

Det skal du bruge (4 pers):
4 stk. Svinekoteletter
Olie, salt og peber

Til glasering:
1,5 dl stærk kaffe (Prøv Merrild Mørk No. 304, der er fået en længere ristning og mere intens smag, der får den til at stå ekstra godt i det salte køkken.)
1 dl sukker
1 stk piri piri chili

Sådan gør du:
Kom kaffe, sukker og chili i en mindre gryde. Lad glaseringen simre uden låg i 15 minutter. Tag gryden af varmen.
Drys kødet med salt og peber, og grillsteg koteletterne ca. 4 minutter på begge sider. Hæld glaseringen på til sidst og vend rundt.

Server med kartofler og grønt

Velbekomme!

Merrild Mørk no. 304