Kaffebidder

Brug dine kafferester til en omgang velsmagende og vanedannende kaffebidder, som hurtigt får ben at gå på…

Du skal bruge:
500 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
30 g knuste kaffebønner eller kaffegrums fra stempelkande
Se vores udvalg af hele bønner her
lidt rom efter smag
kakaopulver til pynt

Sådan gør du:
Hak chokoladen og kom den i en skål.
Kog fløden op med kaffebønner eller -grums, og hæld den gennem en finmasket sigte over chokoladen.
Tilsæt rom, og rør til massen er helt glat, og alt chokoladen er smeltet.
Hæld chokoladen i en firkantet form og stil på køl et par timer.
Tag chokolademassen ud af køleskabet, og lad den stå i 10 min.
Vend herefter massen ud på et spækbræt, og skær dem i skæve firkanter og rul dem i kakaopulver.

Spis dem ikke straks, skal de opbevares på køl eller ved maks. 15 grader. Velbekomme!

Hele bønnerMerrild Økologisk no. 806