Kaffe panna cotta

Panna cotta er en italiensk dessert, der er yderst populær og med god grund! Den lækre bløde dessert har her fået smag af kaffe.

Du skal bruge:
1 dl mælk
3 dl piskefløde
1 dl friskbrygget kaffe
1 vaniljestang
3 blade husblas
70 g flormelis
12 kaffebønner

Sådan gør du:
Hæld mælk, fløde og kaffe i en lille gryde. Tilsæt kornene fra vaniljestangen, og læg også den tomme vaniljestang ned i gryden. Lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.

Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Læg den udblødte husblas med det vand, som hænger ved, i den varme flødeblanding. Rør til husblassen opløses.

Tilsæt flormelis og pisk til det er jævnt.

Fordel flødeblandingen i små kopper og sæt dem i køleskabet i mindst 2 timer.

Pynt desserterne med finthakkede kaffebønner, kakaopulver og servér.