Ispinde med kaffe

Var det noget med en kold kaffe-is i varmen? Slå benene op og tag en slapper i solen med en lækker mokka-ispind. Vi har gjort det nemt for dig og fundet en opskrift, som alle kan være med på med kun tre ingredienser.

Det skal du bruge
4 dl kaffe (afkølet)
(Vi anbefaler hele bønner fra Merrild Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af fylde. Skal det gå stærkt, kan man også bruge Merrild Instant)
1 dl kaffefløde
Chokoladeknapper

Sådan gør du
Bland den afkølede kaffe med kaffefløden i en skål og rør rundt.
Kom chokoladeknapper i isformen.
Hæld kaffeblandingen over.
Frys ispindene.

TIP: Du kan også med fordel tilsætte en form for sirup for at søde den endnu mere op. Er du ikke til komælk, kan du også bruge plantebaseret alternativer.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64