Is a la Cappuccino

Ispinde med smag af cappuccino – en lækker forfriskning til sommeren
Du kan tilføje kaffesirup eller essenser for at lave nye variationer.

Du skal bruge:
4 dl kold stærk kaffe (gerne espresso)
1 ,5 dl piskefløde til kaffeblandingen
Lidt sukker
Ispindeforme

(Målene her er omtrentlige. Det handler om at finde det mix af kaffe, fløde og sukker, der passer dig og dine gæster eller familie).

Til den mørke top bruges kaffe blandet med en smule fløde.

Sådan gør du:
Bland 1-2 dl espresso med 0,5 dl fløde
Hæld lidt af blandingen ned i bunden af hver ispindeform.
Frys formene ned, indtil isen har fået fast form. Det tager ca. en time.
Sød 1 dl piskefløde med lidt sukker. Bland, indtil sukkeret er helt opløst.
Bland kaffen sammen med piskefløden.Tilsæt mere kaffe, hvis du synes, den er for sød – og mere sukker, hvis den ikke er sød nok.
Køl blandingen lidt af i køleskabet.
Hæld derefter den afkølede kaffeblanding ned i ispindeformene. Hæld i til randen.
Sæt pindelåget på ispindeformene.
Sæt ispindene ind i fryseren.
Frys pindene helt ned og spis med velbehag efter 4-5 timer eller dagen derpå.

Velbekomme