Hjemmelavet islatte

En lækker og læskende sag med et shot opfriskning i form af kaffe. Is-latten er et sikkert hit – særligt når solen skinner udenfor. Mix latten, find dit yndlingsspot og kom helt ned i gear med denne opskrift, hvor blandingen af sødme og kaffesmag er himmelsk.

Det skal du bruge (1 glas):
Kaffeisterninger
2 dl mælk
1 lille kop espresso eller kaffe (Vi anbefaler Merrilds Signature Blend No. 64 Espresso)
1 tsk. agavesirup

Sådan gør du:
Først skal der laves kaffeisterninger. Bryg en lille kande kaffe og lad den køle af. Hæld derefter kaffen i en isterningebakke og stil den i fryseren.
Bryg en lille kop espresso (eller en lille kop kaffe) og lad den afkøle.
Fyld et glas med isterninger, og hæld den kolde kaffe over isterningerne.
Fyld mælk i glasset, til det er næsten fyldt. Tilsæt agavesiruppen (eller noget andet sødt) og rør godt rundt.

Sæt dig et sted i solen og nyd den! Mmmh.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64