Hasselnødde-kaffekage

Kaffecremen på toppen af denne kage smager så godt, at det er svært ikke at spise for meget af den, inden den skal på kagen.

Du skal bruge:
200 g Digestive-kiks
200 g hasselnødder
400 g smør
340 g sukker
4 æg
200 g flødeost naturel
½ dl friskbrygget filterkaffe fra Merrild
Vi anbefaler Merrild Mellemristet no. 103 
25 g flormelis
Nødder til pynt

Sådan gør du:
Hak kiks og hasselnødder i en køkkenmaskine eller blender og kør, til blandingen er knust.
Smelt smør og kom det i kikse-nøddeblandingen sammen med sukkeret.
Rør æggene i.
Hæld dejen i en beklædt bradepande på 35 x 25 cm og bag kagen ved 200º i ca. 25 min.
Pisk flødeost, pulverkaffe og flormelis sammen og smag evt. til, om der skal mere flormelis i.
Fordel ostecremen på kagen og drys med lidt nødder.

Nydes bedst til en kop friskbrygget kaffe i godt selskab.

Merrild Mellemristet no. 103Merrild Økologisk no. 806