Frozen Dalgona

Dalgonakaffen er et sandt sommerhit. Det cremede og luftige kaffeskum på toppen ligger som et lag på toppen af den iskolde mælk. Sommerlækker og forfriskende. Og så er kaffen meget lettere at lave, end man skulle tro. Med kun fire ingredienser kan du hurtigt og nemt mixe en cool iskaffe og smutte ud i solen.

Det skal du bruge
2 spsk. sukker
2 spsk. Merrild Instant (Prøv Instant Gold, der har en rund og afbalanceret eftersmag, eller Instant Økologisk med samme velafbalancerede smag baseret på 100% økologisk Arabica)
2 spsk. kogende vand
Mælk

Sådan gør du
Put Merrild Instant, sukker og varmt vand i en skål.
Forsøg at få kaffen opløst så godt som muligt.
Pisk det med en håndmixer, indtil det er en lysebrun og luftig masse.
Kom mælken i glas med isterninger og brug en ske til at komme kaffeskummet ovenpå.

Enjoy!

Merrild Instant Merrild Instant Økologisk