Espresso con panna

Con panna er italiensk for ”med fløde”. En top af lækker flødeskum kan tilføjes til enhver drik – en cappucino, caffé latte eller caffé mocha. Det giver en flot præsentation og tilføjer fløjlsblød karakter til drikken.

Du skal bruge:
Espresso kop eller glas
Espressomaskine
Piskeris
16-20g fint formalet kaffepulver
Kaffefløde sødet efter smag

Sådan gør du:
Varm koppen eller glasset op ovenpå espressomaskinen eller varm det med varmt vand.
Bryg et dobbelt shot espresso shot (50 ml).
Hæld fløden i en lille skål. Brug et piskeris, pisk fløden i et par minutter til den er stiv nok til at holde sin form.
Kom 1 spsk. flødeskum på espressoen.
Server med en ske til at røre med.

TIP: Hvis du foretrækker en blødere smag, kan du piske fløden til den er tyk og ikke stiv, og lad den flyde på cremaen. Det får espressoen og cremaen til at blandes, mens du drikker og fortynder espressoen.