Nem espresso cheesecake

I en travl hverdag kan det sommetider være nødvendigt at skrue lidt ekstra op for hyggen. Og med denne lækre og nemme espresso cheesecake, kan du aldrig gå helt galt i byen. Den sprøde kiksebund blandet med en fløjlsblød creme gør hele forskellen. Prøv denne opskrift, der har et lækkert twist af Signature Blend no. 64 Espresso, som passer perfekt til både eftermiddags- eller aftenkaffen. Eller som den hurtige dessert til gæsterne, som meldte deres ankomst i går eller bare-fordi-jeg-har-lyst desserten.

Det skal du bruge:
50 g smeltet smør
75 g knuste digestive
75 g hakkede mandler/nødder

Espressocreme
250 g flødeost
¾ dl espresso Signature Blend no. 64 Espresso *se tip
50 g flormelis
150 g græsk yoghurt 10%

Sådan gør du:
Knus kiksene, og hak mandler og nødder.
Vend dem i smeltet smør, og sæt det til afkøling.
Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme. Vend yoghurten i.
Fordel crumblen og cremen i glas og sæt det på køl.
Server med kaffebønner på toppen.

Velbekomme!

*Tip:
Vi har valgt Signature Blend no. 64 Espresso til denne opskrift – den giver cremen intense kaffe nuancer og en eftersmag af chokolade, hvilket står godt til resten af kagen. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.


Vi anbefaler Signature Blend No. 64 til denne opskrift.