Merrild Single Origin – El Salvador

Merrild Single Origin El Salvador er en aromatisk og bæredygtig kaffe med Rainforest Alliance-mærket. Den er ristet på 100% håndplukkede Arabicabønner fra El Salvador, der sikrer dig en lækker og smagfuld kaffe.  

Single Origin betyder, at al kaffen kommer fra samme oprindelsessted. Det kan fx være én farmer, der leverer kaffen, eller en gruppe af flere små kaffefarme i samme område.  

Smagsbeskrivelse 
Kaffen i Single Origin El Salvador er mellemristet og espressoristet med noter af karamel og hasselnød. Du får en fyldig og intens kop kaffe med unikke smagsnuancer 

Rainforrest Alliance 
Rainforret Alliance-mærket er et internationalt, privat miljømærke. Certificeringen betyder, at vi under kaffeproduktionen tager hensyn til miljøet og bæredygtighed i områderne. 

Arabicabønner 
Merrild Single Origin Peru er 100% ArabicabønnerArabica er kendetegnet ved at have en lækker raffineret smag med en god balance mellem syrlighed og sødme. Arabicabønner er din sikkerhed for kvalitetskaffe.  

Vaskede bønner 
Bønnerne i Single Origin er vaskede. Det betyder, at de har fået en nænsom behandling i store vandkar, hvor de lægges i blød. Resultatet af vaskede bønner er en aromatisk kaffe med en rund smag og unikke smagsnoter.