Cool Hawaii

Ved at koldbrygge din kaffe får du en helt fantastisk og lækker kaffesmag frem. Smagen er mild, rund og velafbalanceret – og så passer den perfekt til en mild og blød iskaffe. Nyd den på en sommerdag på terrassen.

Det skal du bruge
½ dl kaffe (Vi anbefaler at bruge Merrild Mørk No. 304, som er en stærk og intens kaffe med mørke noter af chokolade)
1 l vand
Mælk efter smag

Sådan gør du
Kværner du kaffebønnerne selv, er det selvfølgelig der, du skal du starte. Vi har dog her valgt at bruge en formalet mørkristet kaffe for at gøre processen lidt lettere. Den mørkristede kaffe giver en lækker og intens kaffesmag, men er den for stærk efter din smag, kan du fx prøve med den mildere Merrild No. 103.

Hæld kaffen i et glas eller en beholder med låg.
Hæld vandet i sammen med kaffen og rør godt rundt, så kaffen hvirvler op.
Sæt låget på beholderen, og lad blandingen stå og trække i mindst 12 timer (og maksimum 24 timer).
Efter trækketiden hældes den koldbryggede kaffe igennem et kaffefilter og er klar til servering.
Hæld mælk i efter din smag – og servér.

Et styk lækker iskaffe til at nyde i sommervarmen. Ahhhhh.

Merrild Instant Merrild Instant Økologisk