Hvor skal din mælk komme fra?
”En kaffe med mælk, tak” er ikke så simpel en bestilling, som det har været. Udover, at der findes et hav af forskellige lækre kaffer med mælk som Café Latte og Macchiato, findes der også et hav af forskellige mælketyper. Hvor komælken altid har været den mest anvendte, er der nu kommet mange nye spillere på banen – og flere af dem er faktisk ganske gode alternativer til den klassiske komælk. Men ligesom med alt andet afhænger det af din smag, så det er bare med at springe ud i muuuhlighederne. 

Komælk, mandelmælk, soyamælk eller havremælk i kaffen?
Måske har du allerede en favorit, men det kan også være, at du er åben for at finde en ny blandt alternativerne. Her hos Merrild elsker vi (mildt sagt) at prøve nye ting af – og vi håber, at vi kan få dig med på bølgen. Prøv fx at skifte komælken ud med soyamælk, havremælk eller mandelmælk og smag forskellen.

Mmmmmh!
Har du allerede en kaffe-med-mælk-favorit, eller kan du lokkes til at prøve en ny? Vi har her samlet et par lækre opskrifter, hvor kaffe og mælk spiller sammen i en perfekt symbiose, som du kan prøve af derhjemme.

Skal du være med på kaffebølgen?
Følg med på Facebook og Instagram og find flere lækre kaffeopskrifter her.

Læs mere om Coffee Challenge

Merrild Instant Merrild Instant Økologisk