Iskaffe – hele året rundt
Drømmer du dig også tilbage til sidste sommer, hvor du sad på stranden, på en café i gågaden eller derhjemme i haven med en dejlig kold iskaffe i hånden, mens du sad og varmede dig i solen? Bare rolig, du er ikke alene. Iskaffen er og bliver bare et sikkert hit særligt om sommeren, og variationen er et skønt alternativ til den traditionelle sorte kaffe. Iskaffen er dejlig forfriskende og så kan den laves, præcis som du kan lide den. Skal den være sød, storslået, spartansk eller syndig?

Meget mere iskaffe
Her hos Merrild er vi vilde med alle typer kaffer uanset årstid, og selvom iskaffen for mange primært er forbundet med varme sommerdage, synes vi nu også, at den cool iskaffe sagtens kan drikkes hjemme i den varme stue i vinter- og forårsmånederne – hvilket måske er meget heldigt, når nu vi befinder os i Danmark, hvor der er flere regnfulde end solrige dage. Og sommer eller ej – så kan kølig koffein twistet med et lille skud sukker altså bare noget.

Iskaffe-opskrifter
Du kan lave iskaffen på mange forskellige måder, og afhængig af hvad du blander kaffen med, kan den både fungere som en smagfuld kaffedessert og en eftermiddagshygge-drik. Vi hjælper dig godt i gang med dit iskaffe-eventyr og har her samlet et par lækre opskrifter, som du kan følge eller lave små variationer i, så den bliver præcis, som du vil have den. Hvem ved, måske er din nye yndlings-iskaffe iblandt:

Skal du være med på kaffebølgen?
Følg med på Facebook og Instagram og find mange flere kaffeopskrifter til både drinks og desserter her.

Læs mere om Coffee Challenge

Merrild Instant Merrild Instant Økologisk