Coffee jelly

Kaffegelé, coffee jelly eller kaffe gelly er en form for gelédessert, der er fremstillet på sort kaffe og gelatine. Kaffegeléen er et kæmpe hit i Japan. Den lækre kaffegelé er forfriskende og kold og utrolig lækker på en varm sommerdag – og så er det en anderledes måde at få sin koffein på.

Det skal du bruge
2 kopper kaffe
(Vi har brygget vores på Signature Blend No. 64 Espresso, som er et mellemristet blend med masser af dybde og smag og medium krop, der giver jellyen den perfekte intensitet.)
2 spsk. sukker
1 spsk. gelatinepulver (blandet med 4 spsk. vand)
Kokosmælk
Isterninger

Sådan gør du
Hæld kaffe og sukker i en gryde.
Varm op, til det er lige ved at koge og tag gryden af varmen.
Tilsæt gelatineblandingen, og rør godt, indtil den opløses.
Lad blandingen køle lidt af og hæld den i en bradepande, isterningebakker eller små skåle.
Sæt formen på køl, indtil blandingen har sat sig.
Skær den ud i små cubes eller tag den direkte ud fra formen.
Hæld isterninger, kaffe-jelly og kokosmælk (eller en anden mælk) i et glas og server den på en varm sommerdag. Aaaaah.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64