Coconut Cold Brew 

Cold Brew er ekstra forkælelse. Den særlige bryggemetode kræver en lang bryggetid på op til 24 timer i køleskabet. Og når den kommer ud, får du en markant anden kaffesmag, end den du kender fra f.eks. filterkaffe. Mange af de olier og fedtsyrer, der udvindes fra kaffen ved varme, udvindes ikke ved Cold Brew, og det giver en mild og forfriskende kaffesmag. Nyd den, som den er, eller med mælk og sirup.  

Det skal du bruge  
1 dl usødet kokosnød / kokosflager /kokoschips 
2 dl groftmalet kaffe 
(Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 64 Espresso, som er et mellemristet espressoblend med medium krop og noter af tørret frugt. Sødmen står perfekt til kokossmagen.) 
4 dl vand, gerne filtreret 
Evt. mælk (komælk, kokosmælk, havremælk, soyamælk) 
Evt. sirup 

Sådan gør du
Hæld kokosflagerne på en pande og varm dem ved lav-middel varme med omrøring, indtil flagerne er gyldenbrune. Hold godt øje med dem, for de brænder hurtigt på.  
Hæld kokosflagerne på en tallerken og lad dem køle af.  
Tag den groftmalede kaffe og hæld den i en skål eller et glas med låg med kokosflagerne.  
Hæld vandet i og rør forsigtigt, indtil kaffen har fordelt sig og trukket vand til sig.   
Dæk skålen eller glasset til og sæt den i køleskabet i 24 timer.  
Tag kaffen ud efter de 24 timer og si kaffen i et glas.  

Servér frisk og afkølet – og gerne med et par isterninger og sirup efter smag.  

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64