Chokomuffins med kaffe og valnødder

Chokolademuffins med et twist af kaffe, chokoladestykker og valnødder. Skønne muffins med et fugtigt indre og lækkert knas.

Du skal bruge:
260 g Grofthakket chokolade
60 g Smør
60 g Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
2 stk. Æg
135 g Sukker
1 spsk. Stærk kaffe
fx Merrild Økologisk Hele Bønner no. 806
60 g Grovhakket valnødder

Sådan gør du:
Varm ovnen op til 180 grader.
Smelt 200 g chokolade og smør sammen i et vandbad. Afkøl det lidt.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
Pisk æg, sukker, vaniljekorn og kaffe til en luftig æggesnaps med en håndmikser i en anden skål.
Bland chokolade- og melblandingen i.
Vend 60 g hakket chokolade og valnødder i.
Blandingen vil være mere fast end til almindelige muffins.
Fordel dejen i smurte muffinforme og glat den ud (kom lidt vand på fingrene).
Bag dem 15 min. Pas på, de ikke får for meget, de skal være fugtige indvendig.
Afkøl i 10 min. og vend kagerne ud på en bagerist.

Merrild Hele Bønner Økologisk no. 806 Merrild Hele bønner