Espressocheesecake

Du kan aldrig gå helt gå i byen med en lækker cheesecake. Den sprøde kiksebund blandet med en fløjlsblød creme gør hele forskellen. Prøv denne opskrift, der har et lækkert tvist af kaffe, som passer perfekt til både eftermiddags- eller aftenkaffen. Det skal du bruge: 50 g smeltet smør 75 g knuste digestive 75 g hakkede mandler Espressocreme 250 g flødeost ¾ dl espresso (Vi anbefaler Merrilds Signature No. 64 Espresso, som giver kagen et ekstrastærkt skud mokkasmag.) 50 g flormelis 150 g græsk yoghurt 10% Sådan gør du: Knus kiksene, og hak mandler og nødder. Vend dem i smeltet smør, og sæt det til afkøling. Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme. Vend yoghurten i. Fordel crumblen og cremen i glas og sæt det på køl. Server med kaffebønner på toppen. Velbekomme!

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64