Espressocheesecake

Du kan aldrig gå helt gå i byen med en lækker cheesecake. Den sprøde kiksebund blandet med en fløjlsblød creme gør hele forskellen. Prøv denne opskrift, der har et lækkert tvist af kaffe, som passer perfekt til både eftermiddags- eller aftenkaffen.

Det skal du bruge:
50 g smeltet smør
75 g knuste digestive
75 g hakkede mandler

Espressocreme
250 g flødeost
¾ dl espresso (Vi anbefaler at brygge den på Merrilds Signature No. 64 Espresso for at give kagen ekstra dybde og en perfekt afbalanceret kaffesmag.)
50 g flormelis
150 g græsk yoghurt 10%

Sådan gør du:
Knus kiksene, og hak mandler og nødder.
Vend dem i smeltet smør, og sæt det til afkøling.
Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme. Vend yoghurten i.
Fordel crumblen og cremen i glas og sæt det på køl.
Server med kaffebønner på toppen.

Velbekomme!

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64