Café Frappe

Hvem der bare kunne sidde på en ø i Grækenland og nyde en lække Frappé. Den lækre drik Frappé stammer fra Grækenland og er en kold og sød kaffedrik, der ofte serveres i de varme eftermiddagstimer. Her har vi blandet den græske verden med den irske og piftet den op med lidt alkohol og flødeskum på toppen.

Det skal du bruge (1 glas)
1,5 dl kaffe
(Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med notet af frugt, der giver kaffen et friskt modspil til den søde Kahlúa)
2 tsk. muscovadosukker (alternativt brun farin)
2 spsk. kogende vand
2 cl whisky
2 cl Kahlúa
1 dl flødeskum
Revet mørk chokolade til pynt

Sådan gør du
Rør muscovadosukkeret op med kogende vand, til det bliver en helt glat sukkersirup.
Kom kaffen, siruppen, whiskyen og Kahlúaen op i et glas og rør rundt.
Top med flødeskum.
Pynt evt. med mørk chokolade, guldglimmer, krymmel eller karamel, hvis det skal være ekstra festligt.
Ny den – og rigtig god sommer!

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64