Café Del Coladas

Kold kokoskaffe er ikke det, man hører oftest om – men det er en fejl. Den kolde kokoskaffe smager himmelsk, og den cremede kokosnød og lækre kanelsmag står fantastisk til den stærke espresso og cremede bløde mælk. Nyd den på terrassen og drøm dig væk til ferien. Mmmh.

Det skal du bruge
2-3 skud espresso
(Vi anbefaler at brygge espresso på den lækre Signature Blend No. 64, som er et mellemristet espressoblend med noter af tørret frugt, der spiller godt sammen med den lækre kokossmag.)
1 kugle kokosis
Stødt kanel
1 tsk. brunt sukker
Mælk
Mynte eller kokosspåner til pynt

Sådan gør du
Kom rørsukkeret i et højt glas.
Bryg espressoen og hæld det i glasset.
Læg kokosisen oven i kaffen.
Skum lidt kold mælk – enten med en mælkeskummer eller i en cocktailshaker, og hæld det oven i kaffen med is.
Drys til sidst med lidt kanel.
Pynt med mynte, kokosspåner, chokolade – eller det, du har lyst til.

Velbekomme – og rigtig god sommer.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64