Brownies med kaffe

Brownie smager fantastisk til kaffe – og kaffe elsker brownies. Her får du den ultimative kombination – Brownies med kaffe.

Det skal du bruge:
175 g smør
175 g mørk chokolade (hakket)
4 æg
250 g sukker
5-6 spsk. friskbrygget kaffe (Vi anbefaler at brygge kaffen på den intense Merrild Signature Blend No. 64 Espresso, der har en lækker sødme af tørret frugt og rig eftersmag, der komplementerer den mørke chokolade godt.)
2 tsk vaniljesukker
225 gr hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 170 grader. Smelt smør og chokolade sammen i en gryde. Pisk æggene sammen med sukker, kaffe og vaniljesukker.

Pisk chokoladesmørret i. Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen. Fyld dejen i en firkantet form (22 x 22 cm) med bagepapir og bag midt i ovnen, til den lige akkurat er gennemvarm (25-30 min.). Den må ikke blive bagt for hårdt.

Stil kagen til afkøling. Skær kagen op i ca. 25 små firkanter og server.

Velbekomme.

Merrild Signature Blend no. 64