Brasiliansk kaffemojito

Nyd en brasiliansk kaffemojito på en varm sommeraften. Den tager det bedste fra kaffen og mojito’en – god kombi.

Det skal du bruge:
Ca. 10 mynteblade
30 ml rørsukker sirup eller lys sirup
30 ml stærk kaffe (Vi anbefaler at brygge på den ekstra kraftige Merrild Specialristet No. 162, der med sin mørke ristning har en fantastisk dybde til drinken. Skal det gå stærkt, kan du bruge den velafbalancerede Merrild Instant Gold.)
15 ml. limejuice
Danskvand
Evt. 2 strimler limeskal
Knust is

Sådan gør du:
Mos eller stamp myntebladene, så de aromatiske olier i bladene frigives.
Bland mynte, limejuice, sirup og espresso i et højt glas. Rør rundt. Tilsæt den knuste is og hæld forsigtigt danskvand i, så drinken er mørk i bunden og lys i toppen. Server med mynteblade på toppen og en lang ske, så drinken kan blandes.

Velbekomme.

Merrild Instant Merrild Specialristet no. 162