Blødende chokoladekage med kaffe

Mmmmh. Sådan en blødende chokoladekage er bare et sikkert hit. Den er nem at lave, og skal du servere den for gæster, hvor du i forvejen har nok at se til, kan du fryse den ned, så den er lige til at putte i ovnen, når du skal bruge den. Den lækre bløde chokoladekage kan serveres som den er eller med en lækker vaniljeis til.

Det skal du bruge:
100 g smør
100 g mørk chokolade 70%
150 g sukker
½ meget stærk kaffe (Vi anbefaler Signature Blend No. 64 Espresso, som er både intens og sød i smagen.)
80 g nutella
½ tsk. vaniljepulver
3 æg
100 g hvedemel
Evt. flormelis til pynt

Sådan gør du:
Smelt smør og chokolade over et vandbad.
Pisk sukker, kaffe, nutella, vaniljepulver og æg sammen. Vend blandingen med det smeltede chokolade og smør.
Vend melet i blandingen og fordel delen i 6 smurte skåle (beregn ca. 1 dl per skål). Sæt dem i fryseren i minimum 2 timer.
Forvarm ovnen til 200 grader og bag kagerne i ca. 30 minutter i midten af ovnen, indtil overfladen og kanten føles fast. Tag kagerne ud og lad dem køle af.
Pynt med lidt drysset flormelis på toppen.
Voila! Så er der serveret!

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64