Blødende chokoladekage med kaffe
Mmmmh. Sådan en blødende chokoladekage er bare et sikkert hit. Den er nem at lave, og skal du servere den for gæster, hvor du i forvejen har nok at se til, kan du fryse den ned, så den er lige til at putte i ovnen, når du skal bruge den. Den lækre bløde chokoladekage kan serveres som den er eller med en lækker vaniljeis til.
Det skal du bruge:
100 g smør
100 g mørk chokolade 70%
150 g sukker
½ meget stærk kaffe (Vi anbefaler Signature Blend No. 64 Espresso, som er både intens og sød i smagen.)
80 g nutella
½ tsk. vaniljepulver
3 æg
100 g hvedemel
Evt. flormelis til pynt
Sådan gør du:
Smelt smør og chokolade over et vandbad.
Pisk sukker, kaffe, nutella, vaniljepulver og æg sammen. Vend blandingen med det smeltede chokolade og smør.
Vend melet i blandingen og fordel delen i 6 smurte skåle (beregn ca. 1 dl per skål). Sæt dem i fryseren i minimum 2 timer.
Forvarm ovnen til 200 grader og bag kagerne i ca. 30 minutter i midten af ovnen, indtil overfladen og kanten føles fast. Tag kagerne ud og lad dem køle af.
Pynt med lidt drysset flormelis på toppen.
Voila! Så er der serveret!