Barraquito

En Barraquito er en kaffe cocktail unik på De Kanariske Øer, der tilføjer lag af sødme og alkohol til den traditionelle kaffe.

Du skal bruge (1 pers):
2 spsk. Kondenseret mælk (mindst 10% fedt)
2 cl Licor 43 (eller Tia Maria)
4 cl espresso eller stærk kaffe (Vi anbefaler at brygge på Merrild Mørk No. 304, der har fået en mørkere ristning, hvilket giver en dyb og lækker smag. Kaffen har desuden noter af chokolade, der gør den eminent at bruge i mælkedrikke.)
1 dl letmælk

Sådan gør du:
Hæld kondenseret mælk op til 1/4 af glasset.
Hæld lidt Licor 43 eller Tia Maria ovenpå den kondenserede mælk.
Den varme friske espresso kaffe hældes forsigtigt ovenpå.
Til sidst skal der mælkeskum på toppen.

Skummet pyntes med kanel og lidt citronskal.
Server kaffen med en ske og sprøde kager til.

Prøv den – god fornøjelse!
Merrild Mørk no. 304