GI’ NATUREN EN HÅND
– SÅ GIR VI KAFFEN

Merrild vil gerne være med til at tage ansvar for vores omgivelser og ikke mindst for naturen. Både der hvor kaffen gror, og her i Danmark. For danskerne drikker ca. 775 millioner kopper Merrild-kaffe om året, og det gør Merrild til Danmarks mest populære kaffe. Det forpligter.

Når Affaldsindsamlingen fjerner affald fra naturen, er det både godt for dyr og mennesker lokalt, men Affaldsindsamlingen inspirerer også til sortering og genanvendelse af affaldet, og er dermed et bidrag til mindre ressourceforbrug og CO2-udslip til fordel for hele planeten.

Vi glæder os til at være med derude sammen med Danmarks Naturfredningsforening, de øvrige partnere og ikke mindst frivillige unge, ældre og alle aldre derimellem. Det er inspirerende at være sammen om opgaven – og vi sørger for kaffe til at holde humøret ekstra højt. Vi opfordrer alle, som nyder kaffen til at sortere kaffegrumset som organisk affald – det kan jo genanvendes.

For sort kaffe skal også være grøn.

Vind 25.000 kr. til jeres skole
Merrild og Danmarks Naturfredningsforening giver skolerne en hånd. Derfor kan alle skoler, der deltager i Affaldsindsamlingen, være med i konkurrencen om 25.000 kr. til et grønt projekt. Det kan fx gå til en ny bålplads, et nyt grønt område, plantning af æbletræer, en opdatering af legepladsen eller noget helt femte.

For at deltage skal I uploade jeres resultater fra jeres store indsamlingsdag på affaldsindsamlingen.dk – der bliver trukket lod blandt alle deltagende skoler.

Hyld jeres affaldshelt
Som et ekstra led i det bæredygtige tiltag, giver Merrild alle skolerne mulighed for at hylde deres egen affaldshelt. Skal titlen gå til den, der indsamler mest, den der motiverer de andre, eller den, der udviser mest energi? Som skole bestemmer I helt og holdent selv, hvem I hylder som årets store affaldshelt og dermed hvem, der skal vinde t-shirten, der kun er en vaskeægte affaldshelt værdig.

Vis os, hvor seje I er!
Vi vil så gerne se Danmarks sejeste affaldshelte. Derfor vil vi blive glade, hvis I har lyst til at dele billedet af jeres affaldshelt med os.

Send os et billede via formularen lige her:
Jeg har læst og er indforstået med Merrild Kaffe ApS’s Persondatapolitik, klik på linket og læs mere.
Samtykke til behandling af mine personoplysninger i forbindelse med deltagelse i affaldsindsamlingen. Samtykke til at Merrild må dele vedhæftede billede af jeres affaldshelt. Dataen vil blive opbevaret i 24 måneder.


 

TAK fordi I deltager i årets affaldsindsamling!