8. til 14, april

KÆMP FOR ET DANMARK FRI FOR AFFALD

Læs mere på affaldsindsamlingen.dk

GI’ NATUREN EN HÅND – SÅ GIR VI KAFFEN

Merrild vil gerne være med til at tage ansvar for vores omgivelser og ikke mindst for naturen. Både der hvor kaffen gror, og her i Danmark. For danskerne drikker ca. 775 millioner kopper Merrild-kaffe om året, og det gør Merrild til Danmarks mest populære kaffe. Det forpligter.

Når Affaldsindsamlingen fjerner affald fra naturen, er det både godt for dyr og mennesker lokalt, men Affaldsindsamlingen inspirerer også til sortering og genanvendelse af affaldet, og er dermed et bidrag til mindre ressourceforbrug og CO2-udslip til fordel for hele planeten.

Vi glæder os til at være med derude sammen med Danmarks Naturfredningsforening, de øvrige partnere og ikke mindst frivillige unge, ældre og alle aldre derimellem. Det er inspirerende at være sammen om opgaven – og vi sørger for kaffe til at holde humøret ekstra højt. Vi opfordrer alle, som nyder kaffen til at sortere kaffegrumset som organisk affald – det kan jo genanvendes.

For sort kaffe skal også være grøn.

MERRILD’S AFFALDSHELTE

MERRILDS GRØNNE PRIS

MERRILD’S GRØNNE PRIS:

UDLODDER 25.000,- TIL GRØNT SKOLEPROJEKT

VINDER 2023:​ SANKT PAULS SKOLE

 

BIODIVERSITETEN FLYTTER IND
I 2023 vandt Sankt Pauls Skole ’Merrild’s Grønne Pris’ – en check på 25.000,- – til det skoleprojekt de nominerede ifm. Affaldsindsamlingen.

 

Formålet var at øge biodiversiteten i skolegården. Med hjælp fra prisen har de skabt et terræn med bakker af overskudsjord og gamle træstammer.

 

Eleverne har efterfølgende lavet insekthoteller i træstammerne og plantet frugttræer og sommerfuglebuske, som en del af undervisningen.

 

NOMINÉR JERES GRØNNE SKOLEPROJEKT & VIND PRISEN I 2024!
Alle projekter store som små er velkomne – fx projekter der mindsker ressource-forbruget, minimerer a  ald, plantning af træer, forbedring af udearealet på jeres skole – eller noget helt andet.

MERRILD STØTTER
AFFALDSINDSAMLINGEN

MERRILD STØTTER
AFFALDS-INDSAMLINGEN