GI’ NATUREN EN HÅND
– SÅ GIR VI KAFFEN

Merrild vil gerne være med til at tage ansvar for vores omgivelser og ikke mindst for naturen. Både der hvor kaffen gror, og her i Danmark. For danskerne drikker ca. 775 millioner kopper Merrild-kaffe om året, og det gør Merrild til Danmarks mest populære kaffe. Det forpligter.

Når Affaldsindsamlingen fjerner affald fra naturen, er det både godt for dyr og mennesker lokalt, men Affaldsindsamlingen inspirerer også til sortering og genanvendelse af affaldet, og er dermed et bidrag til mindre ressourceforbrug og CO2-udslip til fordel for hele planeten.

Vi glæder os til at være med derude sammen med Danmarks Naturfredningsforening, de øvrige partnere og ikke mindst frivillige unge, ældre og alle aldre derimellem. Det er inspirerende at være sammen om opgaven – og vi sørger for kaffe til at holde humøret ekstra højt. Vi opfordrer alle, som nyder kaffen til at sortere kaffegrumset som organisk affald – det kan jo genanvendes.

For sort kaffe skal også være grøn.

Hyld jeres affaldshelt
Som et ekstra led i det bæredygtige tiltag, giver Merrild alle skolerne mulighed for at hylde deres egen affaldshelt. Skal titlen gå til den, der indsamler mest, den der motiverer de andre, eller den, der udviser mest energi? Som skole bestemmer I helt og holdent selv, hvem I hylder som årets store affaldshelt og dermed hvem, der skal vinde t-shirten, der kun er en vaskeægte affaldshelt værdig.

Læs mere på affaldshelt.dk

TAK fordi I deltager i årets affaldsindsamling!