• Topbanner 1140x584

GI’ NATUREN EN HÅND

 

Et Danmark fri for affald! Vær med, når vi i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening tager kampen op mod affaldet. I år er fokusset take away-emballage, der ofte bliver smidt rundt omkring i naturen. Landets seje affaldshelte tager poserne i hånden og byder foråret velkommen med en renere, smukkere og grønnere natur – uden skrald ♻

Du kan også blive en affaldshelt! Klik ind på siden og se, hvordan du tilmelder din skole, dig selv eller din familie – Rigtig go’ affaldsjagt!

 

Download dit diplom

Vidste du, at alle i gruppen eller klasseværelset kan få et flot diplom som tak for den seje indsats for naturen?
Hent diplomet herunder.

                  

Har din skole kåret jeres affaldshelt?


DELTAG I KONKURRENCEN OM 25.000,-

HUSK at registrere resultatet og nominere jeres affaldshelt for at deltage i konkurrencen om de 25.000,- til jeres skole.

I kan registrere resultater og deltage i konkurrence her: affaldsindsamlingen.dk

Registrér jeres indsamling her


Vis os jeres helt her (valgfri):  Jeg har læst og er indforstået med Merrild Kaffe ApS’s Persondatapolitik, klik på linket og læs mere.
  Samtykke til behandling af mine personoplysninger i forbindelse med deltagelse i affaldsindsamlingen. Samtykke til at Merrild må dele vedhæftede billede af jeres affaldshelt. Dataen vil blive opbevaret i 24 måneder.  Har din gruppe kåret jeres affaldshelt?

  Vis os det her (valgfri):   Jeg har læst og er indforstået med Merrild Kaffe ApS’s Persondatapolitik, klik på linket og læs mere.
   Samtykke til behandling af mine personoplysninger i forbindelse med deltagelse i affaldsindsamlingen. Samtykke til at Merrild må dele vedhæftede billede af jeres affaldshelt. Dataen vil blive opbevaret i 24 måneder.
   HUSK AT REGISTRERE RESULTATER

   HUSK at registrere jeres resultater på affaldsindsamlingen.dk

   Registrér jeres indsamling her

   TAK fordi I deltager i årets affaldsindsamling!